Blog
Ex Revolveri

Ex Revolveri najavljuju odličnu rokenrol svirku ovog četvrtka u Zappa Bazi

Grupa Ex Revolveri će ovog četvrtka, 22. decembra od 21 sat u klubu Zappa Baza održati veliki koncert kojim obeležavaju 30 godina diskografije.

Povod za koncert je i izlazak novog CD izdanja pod nazivom „100% Rock’n’roll“ objavljenog u septembru za diskografsku kuću Multimedia Music. Novi CD čini 10 najvećih hitova iz perioda Revolvera – kasnije Ex Revolvera od 1992. do 2022. godine. Pesme su snimljene u Beogradu, u studiju Multimedia Music, miksovanje je urađeno u Brajtonu a mastering u Londonu u studiju „Top Floor Production“ Pita Mahera.

Ex Revolveri će nastupiti pojačani Mićom Lukovićem na usnoj harmonici i gitari i Marinom Bošković kao pratećim vokalom. Kao specijalni gost na koncertu nastupiće i Srđan Gojković Gile, frontmen grupe Električni orgazam.

„Publika može da očekuje odličnu svirku i kvalitetno kreativo druženje u novootvorenom klubu Zappa Baza u Beton hali“ kaže frontmen benda Vladimir Jakšić.

Ulaznica za koncert koštaće 500 dinara i ulaznice će biti dostupne samo na ulazu u klub. Uz svaku kupljenu ulaznicu, posetioci dobijaju i CD „100% Rock’n’roll“!

Foto: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *