Blog
Ex Revolveri 1 foto Wood RS

Ex Revolveri obeležavaju jubilej izdanjem „100% Rokenrol“

Grupa Ex Revolveri objavila je album „100% Rokenrol – Top 10 Revolveri / Ex Revolveri 1992-2022“ za diskografsku kuću Multimedia Music.

Album „100% Rokenrol“ se sastoji od 10 odabranih numera Revolvera, a kasnije i Ex Revolvera u periodu od 1992. do 2022. godine.

Na neki način, ovo je proslava 30 godina diskografije grupe“ kaže Vladimir Jakšić Musa i dodaje da je ideja bila da se sve te pesme ponovo snime i objave u ujednačenoj produkciji, te da budu bolje prilagođene radio stanicama i digitalnim platformama: „Cilj nam je da ujedinimo i zaokružimo jedan period i proslavimo jubilej zajedno sa našom malobrojnom publikom“.

Na albumu se nalazi 10 pesama: „Nema povlačenja, nema predaje“ , „24 sata dnevno rokenrol“ , „Brod na okeanu“ , „Dar za put“ , „Anđela“ , „Hej nitkovi (još sam živ)“ , „Letim preko mora“ , „Kada večeras“ , „Sanjaj neki drugi svet“ , „Teško je brate pomozi“.

Ex Revolveri su Vladimir Jakšić Musa (vokal, udaraljke), Dejan Radisavljević Role (gitare), Vladimir Đorđević (gitare), Saša Knežević (klavijature), Vladimir Markoski (bubanj, prateći vokal) i Dejan Matekalo (bas gitara, prateći vokal).

Kao gosti na albumu pojavljuju se i Marina Bošković (prateći vokal), Mića Luković „Ice Cream Man“ (usna harmonika) i Nebojša Brdarić (jermenski duduk i zurla).

Album je u Multimedia studiju snimio Nebojša Brdarić. Produkciju potpisuje Vladimir Jakšić, miks Chris Mace (Brighton Sound System, Brajton) a mastering Pete Maher (Topfloor Productions, London). CD izdanje albuma „100% Rokenrol“ upotpunjeno je i knjižicom koja, osim biografije, sadrži i kompletnu diskografiju benda. Možete ga nabaviti na svim prodajnim mestima Multimedia Music i online na www.multimedia-music.com, a dostupan je i u digitalnom izdanju na svim relevantnim muzičkim platformama.

Ex Revolveri

https://youtu.be/C6b3PU42pwM

https://youtu.be/yvoA1IuJ0K0

https://www.facebook.com/ExRevolveri

https://www.instagram.com/exrevolveri/

Multimedia Music:

www.multimedia-music.com

www.facebook.com/MultimediaMusicSRB/

www.youtube.com/channel/UCImyKst5_VzEjQgryH_wGMA

Foto: Promo/Wood RS/Marina Pešić

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *