Blog
Photos By Denise Truscello

Za manje od mesec dana Rod Stewart nastupa u Beogradskoj Areni

Premda duboko u srcu žali što nije ostvario profesionalnu fudbalsku karijeru, Rod Stewart je u svetu muzike postigao ono što uspe samo izabranim i retkim pojedincima koji su i nakon četrdeset, pedeset godina karijere u stanju odraditi kvalitetan show. Jedan takav spektakularan nastup očekuje nas za manje od mesec dana, tačnije 17.maja u Beogradskoj Areni.

Rod Stewart nam obećava puno zabave, sve svoje hitove, sexy show i puno boja. Kao pasionirani fudbaler, na koncertima ima naviku šutirati fudbasku loptu u publiku: „Možda ćemo ih ovaj put imati, možda ne. Sve zavisi o osiguranju. Ponekad ih i cure iz mog benda šutnu u publiku, a to je jako zabavno.“

Nostalgična publika koja je odrastala i verovatno najbolje trenutke svojih života proživeće uz njegove hitove, jedva čeka da Rod po prvi put zapeva u Beogradu i to čuvene hitove kao što su: „Tonight’s the Night (Gonna Be Alright)“, „The First Cut Is The Deepest“, „I Don’t Want To Talk About It“ ili „You’re In My Heart“….

I ako ima 80 godina i dalje je živahan na pozornici, a njegov hrapavi glas i dalje je njegov prepoznatljivi znak, uz imidž. Naporno radi kako bi ostao u formi. Vežba tri do četiri puta nedeljno i ceo  život igra fudbal. „Važno je brinuti se o svom zdravlju i ostati u dobroj formi.“ – izjavio je Rod.

Uprskos godinama, pevač prepoznatljive frizure i karakterističnog glasa, i dalje voli tresti bokovima i pevati poznate hitove koje ćemo napokon moći čuti uživo u Beogradu. „Probao sam mnoge druge frizure, ali jednostavno nije išlo“,  komentarisao je svojevremeno svoju legendarnu frizuru.

Rod je do sada prodao više od 250 miliona albuma širom  sveta. „Sada sam u godinama u kojima mogu pevati o čemu god poželim. Što si stariji, tvoje srce više postaje kao otvorena knjiga“, izjavio je pre mnogo godina.

Ulaznice su u prodaji na www.tickets.rs.

Foto: Promo / Denise Truscello

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *