Blog
Mile Kekin Marina Pešić

Mile Kekin nastupa u Hali 2 Novosadskog sajma 9. septembra

Novi život Mileta Kekina se nastavlja. Za sam kraj leta ljubitelji rokenrola i pank-roka će da dožive svojevrsni energetski potres jer će 9. septembra u Hali 2 Novosadskog sajma nastupiti Mile Kekin sa svojim bendom. Kekin je nedavno objavio svoj novi album ,,Nježno đonom“ , zacementirao prva mesta na regionalnim top-listama sa pesmama koje su već uveliko počele da se izdvajaju kao miljenice publike i da žive svoje živote i tako najavio da će njegova solo karijera biti takođe velika kao što je to bio slučaj i sa Hladnim Pivom.

Turneja se nastavlja, a na red dolazi jedan od njegovih omiljenih gradova sa najvernijim fanovima – Novi Sad, što je potvrđeno nebrojeno puta u više od trideset godina muzičke karijere koja traje konstantno, samo menja oblike i prelazi iz jednog oblika u drugi.

,,Ono što možemo da očekujemo je energičan, iskren i veliki spektakl koji će sigurno ostati upamćen kao jedan od najvažnijih koncerata Hladnog piva u našem gradu o kojem će se pričati mnogo posle samog događaja. Pesme ‘Pitala si me’ , ‘Ne volim te’ , ‘Ezoterija’ , ‘Mala’ …samo su neki od hitova koji su pokazali da rok muzika nije isključivo stvar 20. veka, nego da se definitivno tiče i današnjeg vremena u kojem živimo i da će ih publika i to veče sa uživanjem slušati i pevati“ , navode organizatori koncerta i najavljuju audio-vizuelni spektakl.

Od srčanih ritmova do životnih, njegova muzika odzvanja suštinom života, ljubavi i pobune. Njegov karakterističan spoj roka, panka, regea i kantri muzike stvara vanvremenski muzički koktel kojem je nemoguće odoleti. Istrajan i beskompromisan, Kekin je pripremio muzičko putovanje koje nadilazi granice i budi emocije, dok njegov glas poziva na borbu.

Dođite da čujete najveće hitove Hladnog Piva, ali i Mileta Kekina. Pozvani ste da uronite u čaroliju koju će u noći 9. septembra napraviti Kekin zajedno sa svojim bendom.

Ulaznice za koncert se mogu pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima, ali i putem njihovog sajta. One se kreću u iznosu od 1300 dinara, kada je u pitanju parter, i 2000 dinara za fan-pit.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *