Blog
Slavonija Fest

Najveći pop i rock festival Slavonija fest CMC 200 je pred vratima

Tačno 3 dana deli nas od nastupa nekih od najvećih imena regionalne muzičke scene na Slavonija festu CMC 200 25. i 26. avgusta. Domaćin je i ove godine Slavonski Brod koji će ugostiti dobro nam poznate ovogodišnje headlinere Električni orgazam, Opću Opasnost i Zaprešić Boyse.

Ovaj festival u srcu Slavonije tradicionalno je i platforma mladim ili nedovoljno afirmiranim, ali kvalitetnim izvođačima i bendovima koji zaslužuju veliku pozornicu kako bi se predstavili u najboljem izdanju. Na festivalskoj večeri brodska publika će moći uživati u sjajnoj postavi – Davorin i Bogovići, Komuna, LES, Nela, Reanimatori, The Splitters i Zed Mitchell.

Dan pred festival, u petak 25. avgusta, publiku će na CMC Party-ju zabavljati Boris Novković, Chosque, Mejaši, Vigor i Željko Bebek. Dobra zabava i luda atmosfera su zagarantovani, a ulaz na sve festivalske sadržaje je besplatan. Objavljeno je i festivalsko CD izdanje na kojem se nalaze najveći hitovi izvođača koji će nastupiti u Slavonskom Brodu. Festival je pred vratima, izvođači i publika su uzbuđeni, a Tvrđava Brod u Slavonskom Brodu spremna je ponovno postati muzički pop i rock centar. Zabeležite 25. i 26. avgust i vidimo se na Festivalu!

Izvor: Jugoton

Fotografije: CMC promo / Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *