Blog
Koza Mostra (5)

Grčki bend Koza Mostra stiže u Beograd

Najuticajniji grčki etno-hard rock-ska bend poslednje dekade Koza Mostra, nakon letnje turneje i preko 20 nastupa po Nemačkoj, Holandiji, Češkoj, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Grčkoj, kao i poslednjeg u nizu nastupa na mađarskom Sziget festivalu, po prvi put dolaze u Beograd, 31. avgusta, na Zappa Barku. Publika u Srbiji imala je priliku da ih sluša na kragujevačkom Arsenal festu na kom su imali jedan od zapaženijih nastupa i sjajnu reakciju domaće publike.

Kao jedan od najboljih evropskih party bendova, što definitivno može potvrditi i publika ovogodišnjih Motofesta u Banja Luci i posebno kragujevačkog Arsenal festa, neprestano sviraju na brojnim festivalima i u klubovima širom Evrope, terajući publiku od 7-77 godina da peva, skače i pleše, dok su mnogi njihovi koncerti širom Evrope rasprodati.

Pažnju publike širom Evrope pridobili su davne 2013. godine nakon izuzetno zapaženog nastupa na Eurosongu sa pesmom “Alcohol is free” , gde su zauzeli 6. mesto u konačnom plasmanu, kao i 3. mesto po glasovima publike.

Ne propustite ovaj koncert na Zappa Barci jer vas očekuje vrhunska svirka, puno plesa, skakanja i zabave te poznate melodije koje ćete na ovaj način prvi put čuti.

Karte možete kupiti u pretprodaji po ceni od 1000 dinara u Zappa Baru (Kralja Petra 41) a na dan koncerta po ceni od 1200 dinara kao i na ulazu Zappa Barke i online preko https://tickets.rs/event/koza_mostra_7863?Lng=EN

Početak koncerta je u 22h, a rezervacije možete dobiti na tel. 064/0108011.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *