Blog
Bestbeat 3

Članovi benda The Bestbeat pred koncet u mts Dvorani: „Radujemo se velikoj svirci u rodnom gradu posle četiri godine“

Koncertom u beogradskoj MTS dvorani 5. oktobra, zakazanom na šezdesetogodišnjicu izdavanja prvog Beatles singla, ,,Love me do“ , beogradski Bestbeat će publiku provesti kroz pesme iz kompletne karijere poznatih buba – od ranih dana Cavern kluba, u kome su Bestbeatovci nastupili više puta, pa sve do pesama sa poslednjeg Beatles nastupa na krovu zgrade Applea.

Ovaj koncert će biti poseban po tome što će grupa po prvi put u karijeri izvoditi pesme u pratnji orkestra, u originalni aranžmanima, baš kako ih je zamislio peti Beatles – sir George Martin. Publici obećavaju, ,,Strawberry fields“ , ,,Penny Lane“ , ,,Something“ , ,,She Loves you“ , ,,Twist and Shout“ i ostale nezaboravne hitove čupavaca iz Liverpula.

Kako kaže Damjan Dašić (Sir Paul McCartney), bend se raduje svirci u rodnom gradu:Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo posle četiri godine, ponovo svirati pravi celovečernji koncert u rodnom gradu. A u MTS dvorani smo nastupali pre tačno deset godina! Ovim koncertom, pored jubileja od izlaska prvog singla Beatlesa, naš bend obeležava i punih 17 godina otkako smo na sceni, a za dužinu našeg staža najzaslužnija je publika koja nas na ovakvim nastupima zdušno prati. Posebno nam je drago što će nam se na sceni pridružiti orkestar ,, Muzikon“ , jer u ovakvoj kombinaciji do sada nismo nastupali, a istini za volju, nisu ni Bitlsi. Dakle, očekuje nas nešto drugačiji koncert nego inače. U poslednjih godinu dana, otkako je ponovo živnula koncertna aktivnost dosta smo putovali po Evropi i srećni smo što pred nama i dalje postoje izazovi da se bavimo izvođenjem pesama najpopularnijeg benda 20 veka. Vidimo se u MTS dvorani 5. Oktobra.“

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i putem Tickets.rs.

Fotografije: Wood RS

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *