Blog
Ritam Nereda (1)

Pomeren promotivni koncert Ritma Nereda u Novom Sadu

Veliki koncert na kojem će grupa Ritam Nereda promovisati album „Novo doba“ , prethodno zakazan za 7. oktobar u Hali 2 Novosadskog sajma, odložen je za 16. decembar.

Usled organizacionih problema prinuđeni smo da pomerimo datum promocije albuma u Novom Sadu. Znamo da je pomeranje datuma koncerta uvek komplikovana stvar. Kako nama tako i publici. Stoga obećavamo da ćemo 16. decembra napraviti nešto što ćete pamtiti dugo“ , rekli su momci iz benda.

Ulaznice kupljene za prvobitno najavljen datum važiće i za 16. decembar. Svi oni kojima novi datum ne odgovara refundaciju ulaznica mogu izvršiti tamo gde su ih kupili i novac će im biti vraćen.

Ulaznice za koncert u Novom Sadu u prodaji su po ceni od 1500 RSD, putem mreže Gigstix: https://new.gigstix.com/event/ritam-nereda-novi-sad-16-decembar-2023/

Pre ovog velikog koncerta u Novom Sadu, bend Ritam Nereda promovisaće album „Novo doba“ u Beču (Replugged) 23. septembra, 14. oktobra u Izoli (Hangar Bar), 21. oktobra u Nišu (O2 Oxygen), 4. novembra u Banjaluci (KSB), 11. novembra u Beogradu (Zappa Baza), a 25. novembra prvi put će zasvirati u Zagrebu (Tvornica kulture).

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *