Blog
Bruno Langer (Atomsko Sklonište)

ATOMSKO SKLONIŠTE I PRIJATELJI: Poznati prvi gosti na koncertnom spektaklu u MTS Dvorani

Legendarna rok grupa Atomsko Sklonište priprema ekskluzivni koncert u čast pevača Serđa Blažića, a originalni nastup benda koji više neće imati svoju reprizu u Srbiji, obeležiće prisustvo prijatelja – muzičara koji su zapisali i dan danas pišu nove pasuse “istorije rokenrola”.

Biće to jedinstvena prilika da publika čuje hitove “Pomorac sam majko” , “Pakleni vozači” , “Devojka broj 8” i druge u izvođenju braće Jelić iz YU Grupe, Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena benda Van Gogh, Pere Galića iz Opće Opasnosti, Jurice Pađena iz sastava Aerodrom… Pored njih će nastupiti jos nekoliko legendarnih imena domaće i regionalne pop i rok scene, a njihova imena će blagovremeno biti poznata.

Pero Galić (Opća Opasnost)

Svi oni će zajedničkim notama i glasovima učiniti da legendarni Atomci 22. novembra  u MTS Dvorani, na veoma posebnom koncertu, pod nazivom “Serđo živi” , na istorijski način naprave omaž sećanju čuvenog Serđa.

Podsetimo, Blažić je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio blizu 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu.

Karte možete kupiti preko sajtova mtsdvorana.rs , tickets.rs i efinity.rs.

Fotografije: Marina Pešić, MTS Dvorana promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *