Blog
Goblini_Marina Pešic

Istinita priča Goblina 25. juna na Beogradskom sajmu

Povodom 30. rođendana, Goblini vas pozivaju na veliki koncert 25. juna na Beogradskom sajmu od 21h.

Malo je koncertnih prostora u kojima Goblini nisu svirali tokom tri decenije, a atrijum Beogradskog sajma je posebno inspirativan prostor, idealan za početak rođendanske tuneje „Istinite priče“. Ovo će biti prilika da armija fanova, po kojoj su Goblini poznati, vidi i čuje bend u dosad neviđenom ambijentu na najvećem koncertu do sada.

Prvi kontigent ulaznica je dostupan na svim prodajnim TICKETS.RS mestima po ceni od 1000 dinara. Posebno dizajnirane karte je moguće kupiti u Metropolisu (Makedonska 21) i Felix Shop-u (TC Sremska). Za ovaj koncert važe i ulaznice kupljene za koncert koji je planiran u Belexpo centru 18. aprila 2020. godine.

Muzička „Istinita priča“ grupe Goblini počela je 1992. godine  u Šapcu. Za trideset godina postojanja bend je objavio šest studijskih i tri „live“ albuma i odsvirao na stotine koncerata. Iako su odavno izašli iz okvira underground scene, i danas sa istom energijom sviraju na najvećim binama u regionu ali i u malim, klupskim prostorima. Koncert u atrijumu Beogradskog sajma 25. juna  predstavlja krunu njhove dosadašnje karijere.

Goblini nam poručuju: „Budite deo naše zajedničke istinite priče. Vidimo se na Beogradskom sajmu 25. juna. Ima nas!

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *