Blog
Uriah Heep Zajecar

Uriah Heep otkazali beogradski i još nekoliko koncerata

Proslavljeni britanski bend Uriah Heep, koji je trebalo da nastupi 26. oktobra u MTS dvorani, otkazao je, nažalost, beogradski, kao i još nekoliko koncerata zakazanih u sklopu slavljeničke turneje na kojoj se obeležava 50 godina postojanja grupe. Bend je saopštio da se na ovaj potez odlučio zbog „logističkih problema i sve većih troškova putovanja“.

Otkazani su i koncerti koji je trebalo da budu pre beogradskog – u Lisabonu (Portugal), Madridu, Avilesu i Barseloni (Španija) i Zagrebu (Hrvatska), kao i nastup u Bukureštu (Rumunija), predviđen dan posle Srbije. U saopštenju benda se još navodi da se traže novi gradovi za koncerte sledeće godine, pa ostaje nada da Uriah Heep tokom 2023. neće zaobići Beograd, u kom su uvek od strane publike sjajno prihvaćeni. Najsvežiji u sećanju je koncert za pamćenje, u februaru 2019. u Sava centru.

Povraćaj novca za kupljene ulaznice za otkazani koncert benda Uriah Heep u MTS dvorani biće moguć od 1. novembra putem Tickets.rs. Svi koji su karte kupili online, novac će im biti refundiran na račun sa kog su izvšili kupovinu. Kupci fizičkih ulaznica povrat sredstava ostvaruju na prodajnom mestu gde su kupili ulaznice. Karte kupljene na blagajni MTS dvorane se mogu refundirati na blaganji dvorane.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *