Blog
Prica press 3

SPEKTAKL U ČAČKU: Osmi festival „Priča“ od 15. do 18. juna

Na konferenciji za štampu, povodom 8. izdanja Festivala PRiČA, neke lepe stvari o Čačku i o značaju samog festivala u okviru projekta Čačanska Rodna, pričali su Branko Djurić Djura (Bombal Štampa), Anja Radonjić (Zoe Kida), Aleksandar Karadžić (Arigo Saki), Danijela Veljović (Turistička organizacija Srbije), Predrag Živković (Umetnička galerija Nadežda Petrović Čačak), Žana Nenadović (Srpski Pab) i Marko Markovic Dj Shuky (Pablik klub).

Konferenciju su vodili Nenad Kuzmić (Muzički urednik Radio Beograd 202) i Milan Ćunković (Radio Beograd 202).

Djura je najavio vrhunski koncert u okviru Priče 17. juna u godini kada njegov bend Bombaj Štampa slavi 40 godina postojanja. Izjavio je da voli Čačak, grad u kome je više puta nastupao sa predstavom Djurologija i rekao da Čačak nije samo grad murala, već i grad morala, pohvalivši ovogodišnji slogan festivala “Pričajte sa decom”.

Zoe Kida je najavila promociju svog prvog solo projekta ”Žena dete” i izjavila da joj je drago što je njen autorski rad prepoznat i pored toga što ne pripada žanru rok muzike i što će biti deo čačanske Priče 16. juna.

Arigo Saki je pohvalio gostoprimstvo organizatora festivala i naglasio da je prošle godine nastupao na Priči sa bendom Blaža i Kljunovi, a za 15. jun najavio promociju svog prvog solo albuma “Da li te stvarno zanima”.

Najavljen je muzički program u okviru koga će nastupiti: Van GoghBombaj štampaAerodromBjesoviKing FooZoe KidaSharks Snakes and PlanesArigo SakiCrveni kartonWhiteheads, Rok apoteka i mnogi drugi.

Objavljene su i cene festivalskih ulaznica. Cene ulaznica po danima su: 15. jun – 500 din, 16. jun – 1000 din, 17. jun – 1000 din i 18. jun – 800 din. Komplet ulaznica za sva 4 festivalska dana iznosi 2000 din. Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima GIGS TIX i u Srpskom pabu u Čačku.

Kompletan video snimak sa pres konferencije nalazi se na linku: https://www.youtube.com/live/aVLMHhx4b7c?feature=share

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *