Blog
Festival Priča

Nova imena na ovogodišnjem Festivalu PRiČA!

Nije prvi put da se Rok festival Priča održava u septembru, ali je svakako prvi put da će se održati u zatvorenom prostoru. Zbog nestabilnosti vremenskih prilika, organizacioni tim festivala je doneo odluku da se muzički deo festivalskog programa održi u hali KK “Borac” i to u periodu od 21. – 23. septembra 2023. godine. Program počinje u 19:26 h (simbolika ovih brojeva poznata je čačanima).

Aerodrom

Kako Priča godinama unazad dovodi najveća imena iz sveta rok muzike sa Ex-Yu prostora, potrudili smo se i ovog puta da Čačak ugosti bendove sa izuzetno uspešnom i dugogodišnjom karijerom, a koji do sada nisu nastupali u našem gradu, barem ne u istom sastavu.

Festival će otvoriti hor profesorke Mirjane Janevske u kojem će pevati čak 50 gimnazijalaca. Publika će imati priliku da uživa u koncertima 19 bendova, a program koji je najavljen u junu dopunjen je sa tri nova izvodjača: Mile Kekin, SMAK plus i Karakondžule. Podsetimo, u junu su najavljeni nastupi bendova: Van GoghBombaj štampaAerodromBjesoviKing FooZoe KidaSharks Snakes and PlanesArigo Saki, WhiteheadsRok apoteka i mnogih drugih.

Smak Plus

Najavljeni nastupi DJ izvodjača održaće se u nekom povoljnijem terminu, a tačan datum će biti objavljen na sajtu festivala, kao i na društvenim mrežama.

U okviru pratećeg programa, 22. 09. 2023. u jedinstvenom prostoru Srpskog paba biće otvorena samostalna izložba fotografija Aleksandre Ignjatović.

Sve informacije potražite na sajtu festivala: https://festivalprica.com/ , kao i na fb stranici https://m.facebook.com/festivalprica/ i instagram profilu https://instagram.com/festival.prica?igshid=NTc4MTIwNjQ2YQ==.

Ulaznice za festival se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima GigsTix-a (u Čačku je to knjižara Vulkan), po jedinstvenoj ceni od 1000 dinara po danu, kao i na sajtu Festivala Priča. Ulaznice koje su kupljene za junsko, odloženo izdanje, važiće i u novom terminu.

Ono što odlikuje čačansku Priču je vrhunska produkcija, tako da publika može da očekuje odličan zvuk, zanimljive efekte i sjajan provod. Čačanska publika je najbolja rokenrol publika i ako se uzmu u obzir pozitivni komentari, koji nam svakodnevno stižu u inbox i na mail, biće ovo još jedna nezaboravna Priča!

Fotografije: Festival Priča prmo / Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *