Blog
Darkshines Foto Slavoljub Radojevic

Darkshines objavili spot za pesmu „Kriva za sve“

Kragujevački bend Darkshines objavio je spot za pesmu “Kriva za sve” , koja se nalazi na njihovom trećem studijskom albumu “Predaj se!” . Album je, pod etiketom izdavačke kuće Long Play, izašao, simbolično, 6. maja, na Dan grada Kragujevca. Sutradan, u sklopu obeležavanja ovog praznika, grupa je nastupila pred velikim brojem posetilaca u centru Kragujevca, a kadrovi nastali te nezaboravne večeri iskorišćeni su za vizualnu prezentaciju numere.

“Imali smo veliku čast i zadovoljstvo da sa našim sugrađanima proslavimo Dan grada i izlazak našeg novog albuma” – ističe gitarista benda Branislav Blagojević, poznat kao Boža Friedman. “Posle diskografske pauze duge 12 godina, bilo je veoma emotivno ali i veličanstveno razmeniti ogromnu količinu pozitivne energije. Potrudili smo se da naš nastup bude svetski, sve to zabeležili i uradili spot za pesmu “Kriva za sve”. Koristim priliku da preporučim album svim pravim ljubiteljima dobre rok muzike” .

Darkshines su se, posle pauze, trijumfalno vratili na scenu nastupom na prošlogodišnjem Arsenal festu u svom gradu. U novembru 2021. predstavili su prvi najavni singl za novi album, “Zaboravi me” , a onda je usledila naslovna pesma “Predaj se!” , uz upečatljiv, provokativan spot.

Foto: Slavoljub Radojević (naslovna fotografija)/Marina Pešić (Boža Friedman)

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *