Blog
Mehanizam_1920x1080

Bend Mehanizam iz Užica promoviše svoj prvi album 14. decembra u Multimedia Music Record Store

Promocija albuma „Sunce našeg neba“ grupe Mehanizam biće održana u četvrtak, 14. decembra u 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

O albumu će govoriti fotografkinja Marina Pešić, muzičar Vladan Vlajko Đurđević, direktor Multimedia Music Rodoljub Stojanović i članovi benda Mehanizam. Na promociji će premijerno biti prikazan i novi video spot za instrumental „Rađanje“ a CD „Sunce našeg neba“ biće dostupan po promotivnoj ceni.

Album „Sunce našeg neba“ objavljen je za diskografsku kuću Multimedia Music. Snimljen je 2020. godine u Novom Sadu i sadrži 9 pesama.

„Snimali smo u studiju Piknik kod Gos’n Bandara (Miroslava Majkića). Gost na albumu je Luka Jelisavčić (Pero Deformero, Brat, BES) koji je odsvirao perkusije za pesmu ‘Sećanja’ “ , kaže bend i podseća da je put ka snimanju ovog izdanja bio propraćen dobrim svirkama i jakom energijom.

Mehanizam je bend iz Užica nastao u maju 2019. godine. Stvaraju muziku koja svoje korene pronalazi u počecima težeg roka kroz prizmu ličnih ideja i različitih muzičkih uticaja. Članovi benda su Ignjat Milićević (klavijatura, vokal), Miloš Milićević (gitara), Matija Tasić (bas gitara) i Srđan Tomić (bubnjevi). Mehanizam je učestvovao na Zaječarskoj Gitarijadi, zatim na Mobil Demo Festu na kojem su dobili nagradu za najboljeg gitaristu festivala, na Rokerijadi (nagrada za najboljeg basistu festivala), Bunt rok festivalu ali i Velikogradištanskoj gitarijadi na kojoj su odneli prvu nagradu.

Album „Sunce našeg neba“ dostupan je na Youtube kanalu Multimedia Music, na svim relevantnim muzičkim platformama, a CD se može kupiti na www.multimedia-music.com kao i na svim prodajnim mestima Multimedia Music.

Foto: Multimedia Music Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *