Blog
kika2

Bend Kika proslavlja drugi rođendan albuma „Na ivici mogucnosti“ 10. marta u Kvaki 22

10. marta, u 20 časova, otvaraju se vrata za publiku i počinje proslava rođendana albuma „Na ivici mogućnosti“ benda Kika, u Kvaki 22. Kako je proslava rođendana posvećena albumu, to svakako znači da se on proslavlja uživo – svirkom!

Kika je alt pop bend koji iza sebe ima dva albuma, prepoznatljiv je po energiji, iskrenosti, a svirke po konekciji sa publikom i uključivanjem iste u izvedbi. Kako je rođendan u pitanju, odlučili su da, kao poklon, mlađoj publici (do 19 godina) ulaz bude besplatan. Biće i kolača i razgovora, a kao drugari benda pridružiće se i predstavnici organizacije „Dečije srce“, koji će imati štand na kojem će prodavati svoje proizvode. To će biti prilika da se ljudi bolje upoznaju sa njihovim plemenitim radom.

Sviraće se pesme sa prethodna dva albuma, kao i četiri nove pesme, koje će ugledati svetlost na striming platformi pre leta. Pozivamo vas da sa bendom proslavite ovaj dan(veče), da đuskate, pevate i širite ljubav!

Događaj će se odigrati u toplom prostoru Kvake 22, u nedelju, 10.3.2024. godine, sa početkom u 20 časova. Cena karte je 700 dinara na vratima, a za tinejdžere je ulaz besplatan!

Foto: Marina Pešić / Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *