Blog
308866609_5418533994850871_1503325450543228326_n

Rok apoteka krunisala izdanje prvog albuma odličnim spotom

Prvog decembarskog dana novosadski bend Rok apoteka objavio je spot za pesmu ,,Vukovi samotnjaci“. Istog dana zvanično je objavljen i njihov prvi album “Kišobran za snove” na kojem se nalazi deset autorskih pesama.

Scenario i režiju spota potpisuje Ivan Bošnjaković. Za kamerom je bio Miloš Dinjanski – Kameni, a dronom je upravljao Vladimir Munćan. Tekst za pesmu pisali su: Dušan Novaković i Ivan Bošnjaković. Za realizaciju spota bend se posebno zahvaljuje Moto udruženju “Vojvođanke na dva točka”, Auto placu “Neo Vision”, Lion pubu Zrenjanin i Salonu lepote Estetiks iz Novog Sada.

Bend Rok apoteka idejno je napravljen daleke 1993. godine u Užicu, rodnom gradu današnjeg frontmena – pevača i gitariste Ivana Bošnjakovića, koji je u srednjoškolskim danima sa prijateljima iz ulice, pa i srednje škole, osnovao bend. Zanimljivost je ta što je prvi pevač benda bio Ivan Bosiljčić Bosa, danas proslavljeni glumac, gitarista benda bio je Ivan Boškovic, današnji frontmen benda Organizam iz Beograda, kao i Vojkan Aleksić koji je i dalje aktivan studijski i klupski bubnjar širom zapadne Srbije.

Posle duge pauze, negde oko 2018. godine, Ivan dolazi na ideju da opet okupi bend i da krene sa autorskim radom. Nakon ovih nekoliko godina studijski snimaju preko dvadesetak pesama i sviraju na preko stotinjak koncerata, festivala, moto žurki, klupskih svirki i ono čega se bend najviše ponosi, humanitarnih koncerata i svirki. Korona je na neko vreme odložila izlazak prvog albuma, ali došao je red i da to ozvaniče.

Rok apoteku čine: Ivan Bošnjaković – vokal i gitare; Kristina Jevdović Kika –  klavijature; Duška Jakšić – vokal; Nemanja Necić –  bas gitara; Sebastijan Šimunović – bubnjevi

Fotografija: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *