Blog
Lenny Kravitz Pula

Lenny Kravitz stiže u pulsku Arenu!

Nakon punih 13 godina, jedan od najdugovečnijih muzičara današnjice vraća se hrvatskoj publici. Reč je o američkoj rok zvezdi Lennyju Kravitzu, koji će nastupiti u pulskoj Areni 28. jula 2024. godine u okviru velike svetske turneje Blue Electric Light Tour.

Bezvremenski, eksplozivno, romantičan, inspirativno… ovo su reči koje savršeno opisuju „Blue Electric Light“, 12. studijski album Lennyja Kravitza. Album je napisan i snimljen u njegovom studiju na Bahamima, čime je još jednom potvrdio svoju veštu deep soul rokenrol kreativnost. Kao neumorna kreativna snaga – muzičar, pisac, producent, glumac, dizajner, Leni nastavlja svoje globalno dinamično prisustvo u muzici, umetnosti i kulturi. „Blue Electric Light“ je strastvena kolekcija pesama i najnoviji doprinos muzičara čiji jedinstveni stil nastavlja da inspiriše milione fanova širom sveta. Album takođe ističe Kravitzov talenat kao pisca, producenta i multiinstrumentaliste, jer je sam napisao i svirao većinu instrumenata, u saradnji sa dugogodišnjim gitaristom Craigom Rossom. 12 numera sa albuma odražavaju njegovo muzičko nasleđe pionirskog žanra koji je, s druge strane, čvrsto ukorenjen u energiji 21. veka.

Više informacija o rasporedu turneje, datumima i prodaji karata možete pronaći na zvaničnom sajtu https://lennikravitz.com i na društvenim mrežama.

Ulaznice za pulski koncert već su u prodaji od ovog petka, 8. decembra, od 11h, a mogu se osigurati na svim prodajnim mestima Eventima kao i putem online sistema vvv.eventim.hr.

Foto: Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *