Blog
_MAR7679

KST proslavlja jubilarnih 70 godina postojanja uz veliki rok spektakl grupe Van Gogh

Klub studenata tehnike svoj identitet izgradio je, sada već davne 1954. godine. Od tada neumorno osvaja srca novih generacija i bez premca je epicentar mnogih kulturnih dešavanja. Kako je intenzivno održavajući tradiciju danas prepoznatljiv široj javnosti, isto tako je osnažio mnoge mlade, neafirmisane izvođače i bendove da temelj svog muzičkog izraza upravo postave na njegovoj sceni.

Na bini će 15. juna zasijati naš legendarni rok sastav Van Gogh i novom energijom bez sumnje dostići vrhunac atmosfere. Nova energija dolazi zajedno sa novom članicom benda, koju je publika premijerno upoznala u klubu BitefArtCafe na koncertu za dan žena. Podsetimo se – izvor nove inspiracije, stvaralac novih tonova, možda idejni tvorac nekog novog zvuka od sada će biti i kubanska basistkinja Nivis Saburnin (Niuvys Sabournin) Perez. Ona je rođena u Havani, gde je završila muzičku školu, dok se 2014. godine preselila u Srbiju ostvarivši mnoge muzičke saradnje.

Na zvaničnom YouTube kanalu grupe Van Gogh možemo videti da nam se spremaju nove melodije iz kojih će se, možemo biti sigurni u to, izroditi novi hitovi.

Bez sumnje nas čeka nezaboravan koncert, veče ispunjeno dobro poznatim hitovima, a možda se i prisetimo nekih starih numera. Karte možete nabaviti u KST-u, na adresi Bulevar kralja Aleksandra 73, Beograd i to radnim danima od 9h do 17h, za vreme žurki i DD subote. Promo kontigent možete kupiti po ceni od 2100 dinara, dok će kasnije cena karata skočiti. Za članove kluba dostupne su karte po ceni od  1800 dinara.

Tekst: Ana Milutinović

Foto: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *