Blog
YU Grupa - Beer Fest, Beograd, 17.8.2018

Koncert YU Grupe pod sloganom: “Rocking with YU: Koncertna eksplozija” 31. oktobra u MTS Dvorani

Jedan od najdugovečnijih bendova na ovim prostorima, legendarna YU Grupa održaće ove jeseni prvi put koncert u MTS Dvorani, nekadašnjoj Dvorani Doma sindikata, obeležavajući karijeru dugu 54 godine. Veliki koncert pod sloganom: “Rocking with YU: Koncertna eksplozija” biće održan 31. oktobra, a ulaznice za ovaj koncertni spektakl se već mogu naći u prodaji na mtsdvorana.rs i blagajni MTS Dvorane.

Kako navode iz benda, spremajući se za jesenji spektakl u kultnoj Dvorani, planiraju koncert upotpunjen brass sekcijom i udaračima. „To je ideja koja se dugo kuvala u nama“, poručuju.

Članovi benda Žika, Dragi i Petar Jelić ističu da ih za trenutno najakustičniju Dvoranu vezuju divna sećanja, te da joj se rado vraćaju: „Ono što je posebno bitno i nama neizmerno drago je da se vraćamo u prostor koji je bio izuzetno važan kulturni objekat u vreme kada smo počinjali, a to je MTS Dvorana (bivša Dvoranaa Doma sindikata) za koji nas vezuju prelepe i mnogobrojne uspomene“.

Pozivajući publiku na jesenje muzičko druženje članovi čuvenog benda dodaju: „Dobrodošli ste da se zajedno radujemo prošlosti, sadašnjosti ali i da se zajedno dobrom svirkom nesmešimo budućnosti, u kom god nas ona pravcu odvela. Vaša YU Grupa“.

Kupovina ulaznica za koncert je počela na mtsdvorana.rs i blagajni MTS Dvorane.

Foto: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *