Blog
Gipsy Kings Beograd FullHD

Gipsy Kings by Andre Reyes u Beogradu 19. maja

U srcu prestonice, u Belgrade Waterfront Parku, beogradska publika će biti svedok još jednog nezaboravnog koncerta legendarnog benda Gipsy Kings, u okviru turneje „El Origen“, koji je najavljen za 19. maj.

Muzički virtuozi, poznati po svojoj jedinstvenoj fuziji tradicionalnog flamenka, rumbe i modernih zvukova, predvođeni legendarnim Adreem Rejesom, obećavaju nezaboravan spektakl na najlepšoj gradskoj lokaciji 19. maja. Njihov nezamenljiv miks gitara, strastvenih vokala i zaraznih ritmova stvorio je legendarne pesme koje su obeležile generacije, a predstojeći koncert biće prilika za još jedno putovanje kroz muzičku baštinu sastava čije je stvaralaštvo duboko ukorenjeno u francuskom ciganskom nasleđu.

Bend koji je u svojoj tri decenije dugoj karijeri bio 9 puta novinovan za nagradu Grammy (dobio ju je za album „Savor Flamenco“ koji je proglašen najboljim WORD MUSIC ALBUMOM 2014. godine), sa više od  60 miliona prodatih albuma širom sveta, poznat je po svojoj energičnoj live izvedbi, gde publika ne samo da sluša muziku, već i postaje deo nezaboravnog flamenko iskustva. Sa setlistom koja obuhvata hitove kao što su „Bamboleo“, „Volare“ i „Djobi Djoba“, fanovi mogu očekivati veče ispunjeno zaraznim ritmovima, plesom i strašću.

Ulaznice za ovaj muzički spektakl dostupne su putem sajta efinity.rs, aplikacije efinity, na blagajnama Štark Arene i Doma omladine Beograda, kao i u TC Rajićeva (I sprat) i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Foto: Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *