Blog
Zele Lipovača - YU grupa sa gostima, Tašmajdan

Divlje Jagode na koncertu 25. aprila u MTS Dvorani predstaviće svoj 13. studijski album

Nakon koncerta u MTS Dvorani održanog 2022. godine, koji slovi za jedan od njihovih najuspešnijih u karijeri, legendarni sastav Divlje Jagode najavljuju novi koncert na istom mestu u četvrtak 25. aprila. Povod je novi studijski album, trinaesti u karijeri, simboličnog naziva „13“.

Četiri singla sa albuma „13“ su dobro poznata publici, a pesme „Plave noći“ i „Vanila i znoj“ su već  uveliko na koncertnom repertoaru Divljih Jagoda. Frontmen benda Zele Lipovača obećava žestok koncert u MTS Dvorani, sa nekim pesmama koje godinama nisu svirali a biće tu, kako najavljuje, i par “extra zanimljivih gostiju“.

Trenutno je aktuelan i koncertni album „Live in Beograd“, snimljen upravo u MTS Dvorani 8. oktobra 2022. godine, koji je ujedno prvi koncertni album u karijeri Jagoda dugoj 45 godina. I sam Zele Lipovača je ranije rekao da se „toga dana u Dvorani desilo sve ono što je sanjao svih ovih godina. Odlična sala, perfektna produkcija i raspoložena publika“.

Ulaznice kupljene za 13.10.2023. neće važiti. Iste možete vratiti i kupiti za novi datum. Kupovina ulaznica na mtsdvorana.rs i na blagajni MTS Dvorane.

Fotografije: Marina Pešić / MTS Dvorana promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *