Blog
_MAR7387

Akustični koncert grupe Negative 22. oktobra u Domu kulture NS

Ljubitelji tvrđeg zvuka su se navikli na odlične koncerte grupe Negative. Po prvi put u Novom Sadu, ovaj bend je za vas pripremio akustični koncert u subotu, 22. oktobra u Domu kulture NS od 22 časa.

O grupi Negative postoje samo najbolje kritike. Pogotovo za muziku koju izvode i predstavljaju u javnosti. Ovaj rok sastav osnovan je daleke 1999. godine, a posle dve decenije su odlučili da odsviraju i unplugged koncert. Pored već dobro poznate Ivane Peters, ovu grupu čine i Nikola Radaković, Milen Zlatanović i Darko Janošević.

Kako su najavili članovi grupe Negative, pridružiće im se još muzičara na bini. Klavir će svirati Dragan Ćalina, koji je inače najmalđi profesor na FMU u Beogradu ikada. Dragan je poznat beogradskoj i široj sceni kao jedan od najvirtuoznijih pijanista novije generacije. Na perkusijama će se naći Relja Svilar, njihov dugogodišnji prijatelj i fantastični perkusionista. Relja je poznat po tome što svira sa Rambo Amadesuom, a inače je muzički producent.

Sa specifičnom energijom, muzikom i nastupima, grupa Negative postaje sve više popularna među mlađom generacijom koja rok počinje da doživljava na drugačiji, a istovremeno i inovativan način. Čuveni spot „Svet tuge“, snimljen na jednom beogradskom krovu postao je jedan od Ivaninih poznatijih, pogotovo zbog srceparajućih stihova. Tokom karijere, snimili su četiri kvalitetna albuma, ali su se ponovo okupili i sa starom energijom krenuli u nove, muzičke pobede. Hitovi poput „Ti me ne voliš“ , „Tango“ , „Zbunjena“ , „Ja bih te sanjala“ će dobiti novo odelo u potpuno novim aranžmanima. Verujerujemo da će nam prirediti koncert za pamćenje!

Ulaznice su u prodaju po ceni od 1.800 rsd, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima. Na dan koncerta cena ulaznice će biti 2.000 rsd.

Foto: Dom kulture NS promo/Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *