Blog
Zoran Predin 2

Zoran Predin & Trio 2. juna u Domu omladine Beograda

Jedan od najznačajnijih kantautora sa ovih prostora, legendarni Zoran Predin, nastupiće 2. juna, od 21h u Velikoj sali Doma omladine Beograda. Za ovu priliku Predin publici priprema svojevrstan “best of” program nazvan “Na svojoj strani” . Izvodiće pesme Arsena Dedića, Lačnog Franza ali i numere sa svojih solo albuma. I sve to, naravno, začinjeno njegovim specifičnim humorom i neodoljivim šarmom. Predin će nastupati sa svojim triom, koji čine: Bruno Urlić – violina, Paul Kempf – klavir i Goran Delać – bas.

Slovenački pevač, tekstopisac, kompozitor i kantautor Zoran Predin rođen je 16. juna 1958. godine u Mariboru. Popularnost širom jugoslovenskih prostora stekao je tokom osamdesetih sa grupom Lačni Franz koju je osnovao 1979. godine. Pored matičnog benda sarađivao je sa mnogim, najpoznatijim muzičarima sa ovih prostora. Piše muziku za film i pozorište, objavio je četiri knjige sa tekstovima pesama i dve knjige proze – “Druga žena u haremu” i “Glavom kroz zid” . Zbog autentičnog pesničkog izraza nazivan je “novotalasnim Arsenom Dedićem” .

Ulaznice po specijalnoj ceni od 2500,00 dinara (na dan koncerta 3.000,00) su dostupne na svim prodajnim mestima tickets.rs. U prodaji je ograničeni broj ulaznica – svega 499. Mesta su numerisana. Organizator koncerta je Metropolis Music.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *