Blog
Arigo Saki

Arigo Saki objavio i drugi koncertni video sa nastupa u Domu omladine

Aleksandar Karadžić (Arigo Saki), nastavlja sa medijskom promocijom albuma „Da li te stvarno zanima“ i posle spota za pesmu „Hoću da sam ja“ koja je objavljena sredinom marta, objavljuje i drugi koncertni video sa nastupa u Domu omladine 14.2.2023 za pesmu „Kad pomislim na tebe“.

Autori spota su Vojkan Milosavljević (režija i montaža) i Aleksandar Obradinović (kamera). Tekst za pesmu je napisao naš poznati radijski voditelj Igor Brakus, a muziku potpisuje Aleksandar Karadžić (Arigo Saki).

Kompletan koncert iz Doma omladine će do kraja godine biti objavljen i kao digitalno izdanje, tako da će album „Da li te stavrno zanima“ pored studijskog izdanja imati i svoju verziju uživo.

Arigo Saki Band je od izlaska albuma imao tri promotivna nastupa i to na: festivalu BARF 25.12.2022, u klubu Doma omladine Beograda 14.2.2023 i 2.4.2023 u zemunskom klubu Fest. Za predstojeću sezonu planirano je još nekoliko koncerata u Srbiji i regionu, a bend se posebno priprema i za svoj prvi festivalski nastup na festivalu Priča u Čačku 15.6.2023. Festival Priča koji se održava već osam godina zaredom, ove godine će trajati od 15. do 18.6.2023, a lokacija festivala je kao i prošle godine, čuveni košarkaški teren Želovo.

Fotografija: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *