Blog
Uriah Heep (1)

Žestoka muzička jesen u mts Dvorani: Uriah Heep, Divlje Jagode, Osvajači, Ničim Izazvan, Elemental, Goran Karan, The Bestbeat, Božo Vrećo

Biće ovo žestoka i muzički raznovrsna koncertna jesen u mts Dvorani! Publika će u kultnom prostoru u centru grada moći da čuje dugoiščekivane bendove sa domaće scene u solo izdanju, ali i muzičke velikane iz celog sveta.

Posle dugoisčekivanog koncerta sastava Kings of Convenience zakazanog za 18. septembar, publika će zakoračiti u još hladniji period ovog godišnjeg doba uz neobičan žanrosvki spoj muzičkih pravaca i imati suret sa domaćim, ali i svetskim imenima. Naime, na samom startu oktobra, beogradskoj publici će se posle čak četiri godine celovečernjim koncertom predstaviti The Bestbeat – The Beatles Tribute Band, koji će nastupiti povodom 60. godina od izdavanja prvog singla Bitlsa „Love me do“. Pored poznate četvorke The Bestbeat-a u izvođenju numera će učestvovati i 20-očlani simfonijski orkestar.

Jubilej, 45 godina postojanja u mts Dvorani će 8. oktobra proslaviti i čuveni hard rok bend Divlje Jagode. Na koncertu u mts Dvorani publika će se zajedno sa čuvenom šestorkom podsetiti neprolaznih hitova kao što su: „Jedina moja“, „Krivo je more“, „Marija“, „Ne želiš kraj“, „Zauvjek tvoj“, „Kako si topla i mila“; „Motori“, „Šejla“, „Kap po kap“, „Let na drugi svijet“…

Takođe, već 14. oktobra, na scenu mts Dvorane vraća se, posle tri godine i dva velika uspešna koncerta u srpskoj prestonici (2018 i 2019. godine ), proslavljeni splitski tenor Goran Karan. Ovdašnju publiku će opet obradovati hitovi: „Vagabundo“, „Kad zaspu anđeli“, „Ako to je sve“, „Gorko more“, „Lipa si lipa“, „Par je božji dar“, ali i najnoviji singl „Ne da mi pisma“ kojom se predstavio na ovogodišnjem letnjem Splitskom festivalu.

Samo dan kasnije, 15. oktobra, predvodnici moderne balkanske pop-rock scene bend Ničim Izazvan prvu deceniju rada obeležiće velikim beogradskim koncertom. Proslava jubileja je naime započela objavljivanjem EP-ja “Pokorimo noć” na kojem se nalaze četiri nove pesme, od kojih se kao radijski hit već pokazala pesma “Mesto za prve poljupce”.

Odmah iza toga, već 19. Oktobra, biće održan koncert Kragujevačkog, kultnog hard rok benda Osvajači, poznatim po pesmama: “S kim čekaš dan”, “Maska”, “Krv i led”, “Pronađi me”, “Gde da pobegnem”…

Na sceni mts Dvorane, svoj najveći nastup do sada imaće i regionalno popularan sastav Elemental, koji će 22. oktobra nastupiti u kultnoj Dvorani. Beogradska publika će jedan od najatraktivnijih koncertnih sastava, koji na sceni živi preko 20 godina, moći da čuje u jednoj od najakustičnijih sala u regionu prvi put.

Posebno mesto u svojim srcima, rokenrol publika čuva i za svetski poznati bend Uriah Heep koji će u mts Dvorani proslaviti 50 godina postojanja, 26. oktobra. Brojni ljubitelji čuvenog benda, svih generacija ponovo će moći da uživaju u nezaboravnim pesmama koje decenijama spadaju u rokenrol klasike: „Lady In Black“, „July Morning“, „Easy Livin“, „Sunrise“…

Svetski poznat izvođač sevdalinki Božo Vrećo, vraća se ponovo pred Beogradsku publiku koncertnim nastupom 2. novembra u mts Dvorani. Umetniku čarobnog glasa, poznatom po a kapela izvođenju sevdalinki i kombinacijama tradicionalnog sevdaha sa elementima džeza, soula i bluza, kao i originalnim nastupima, ovo će biti treći solo nastup na kultnom mestu.

Prodaja ulaznica na blagajni mts Dvorane i na Tickets.rs.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *