Blog
Atomsko Skloniste i prijatelji

Poznata još dva gosta na velikom koncertu “Atomsko Sklonište i prijatelji“

Bora Đorđević i Tifa, nekadašnji pevač Divljih jagoda i Bijelog dugmeta, pridružiće se grupi muzičkih velikana koji će 22. novembra u MTS Dvorani održati koncert “Atomsko Sklonište i prijatelji” , posvećen prvom pevaču legendarnog sastava – Serđu Blažiću.

Ovaj ekskluzivni koncert koji više neće imati svoju reprizu u Srbiji, obeležiće prisustvo prijatelja benda, pa će publika hitove “Pomorac sam majko” , “Pakleni vozači” , “Devojka broj 8” i druge , moći da čuje u izvođenju Bore Đorđevića, Tife, kao i prethodno najavljenih: braće Jelić iz YU Grupe, Zvonimira Đukića Đuleta, frontmena benda Van Gogh, Pere Galića iz Opće Opasnosti, Jurice Pađena iz sastava Aerodrom.

Svi oni će zajedno učniniti svojim notama i glasovima da legendarni Atomci na veoma posebnom koncertu, pod nazivom ‘Serđo živi’ , na istorijski način naprave omaž sećanju čuvenom Serđu.

Podsetimo, Blažić je kao frontmen označio veoma značajan period razvoja popularne grupe, od osnivanja benda 1977. do svoje prerane smrti 1987. godine.

Serđo i Atomsko Sklonište su bili jedan od bitnih aktera tadašnje jugoslovenske rock scene, a Blažić je sa bendom snimio blizu 10 albuma. Nakon Serđove smrti, Atomci su nastavili dalje, vokal je preuzeo Bruno Langer, a nezaboravni Serđo se preselio u rok legendu.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Dvorane, svim prodajnim mestima eFinity.rs i Tickets-a.

Foto: MTS Dvorana promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *