Blog
AS_ANDR_mreze

Novi dens-pop zvuk 13.9. u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja: A.N.D.R, Retrospektiva i Maat Bandy

13. septembra od 20.30 časova nastupiće sve traženiji muzičar nove generacije, Andrija Gavrilović A.N.D.R. sa bendom Retrospektiva uz Maat Bandy (Gramophonedzie) u okviru serije muzičkih nastupa pod nazivom “Atrium Sessions” u dvorištu Kapetan Mišinog zdanja, u organizaciji Centra beogradskih festivala – CEBEF. Andrija je muzički producent i trubač školovan na Berkliju, a sa svojim gostima izvešće svoje popularne pesme sa muzičkih platformi: Dobro sam“ , „U krug“ , „Bežim odavdei mnoge druge.

Ulaznice se mogu nabaviti onlajn putem sajta tickets.rs, kao i na Ticket Vision prodajnim mestima po jedinstvenoj ceni od 800 dinara.

A.N.D.R. je nedavno objavio album “U krug”, na kome su njegove kompozicije upotpunili neki od najistaknutijih umetnika novog pop talasa:  Luka Rajić, Manivi, Nataleé, Retrospektiva, Maat Bandy (Gramophonedzie), Ana Protulipac (IrieFM), ILIJA, Jana Vuković, Arya i ANJA.

Nakon studija na čuvenom Berklee College of Music u Bostonu i izvođačko-muzičkog života u Njujorku, Andrija Gavrilović se 2020. godine vraća na domaću muzičku scenu. Ujedno i trubač i aranažer, Andrija po povratku u Beograd stvara novi identitet kao producent dance-pop zvuka pod imenom A.N.D.R. i prati svoj novi zadatak da kolektivno muzičko stvaralaštvo podstakne svojim produkcijskim zanatom stečenim na Berkliju.

Foto: CEBEF promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *