Blog
ni (8)

Ničim Izazvan proslavljaju prvu deceniju rada 15. oktobra u mts Dvorani

Posle brojnih nastupa širom zemlje i regiona došlo je vreme i za veliki samostalni koncert koji će bend Ničim Izazvan održati 15. oktobra u mts Dvorani.

Dobitnici MTV nagrade i predvodnici moderne balkanske pop-rock scene ove godine obeležavaju 10 godina rada i tim povodom su u maju objavili svoj prvi EP “Pokorimo noć”, na kojem se nalaze četiri nove pesme, a sa vernom publikom će prvu deceniju rada proslaviti na koncertu u mts Dvorani.

“Ako smo pre više od dve godine ovaj koncert najavljivali kao najveći i najlepši do sada, možemo slobodno dodati da je i najiščekivaniji. Ali nećemo se baviti odlaganjima već onim što nas čeka 15. oktobra. Ove godine slavimo 10 godina benda i ovaj koncert je planiran kao neka vrsta završne proslave – Ničim Izazvan u proširenom sastavu, sa dopunjenim aranžmanima u najlepšoj koncertnoj sali u Beogradu. Na bini će biti 16 muzičara, jer će nam se pored pratećih vokala pridružiti i gudači, duvači i perkusije. Po prvi put ćemo nastupiti u ovom broju. Ovo će biti lepa prilika da odsviramo sve ono što je publiku privuklo u prethodnoj deceniji i neke nove buduće hitove”, poručuje Bojan Gluvajić, frontmen benda.

Do kraja godine će objaviti i četvrti studijski album, a nove pesme sa EP-ija imaju prepoznatljivu energiju benda te su se već zavrtele na radio stanicama i našle u vrhu nedeljnih top lista. Njihovi hitovi imaju milionske preglede, a na koncertu će pored omiljenih pesama “O tebi” , “Trideset” , “Rekla je” , “Pusti ljubav”, pevati i “Bože, kako si?” , “Heroj” , “Krhka, a ponosna” , “Hajde dođi da popraviš stvari” , “Mesto za prve poljupce” i mnoge druge. Svaka njihova pesma je drugačija, ali ima prepoznatljivu crtu koju je podvukao sarajevski producent Đani Pervan, nekadašnji bubnjar sastava Letu Štuke i orkestra Darka Rundeka, sa kojim sarađuju od prve pesme.

Ovo će biti prvi beogradski nastup benda u prostoru sa mestima za sedenje, a karte se mogu kupiti online i na svim prodajnim mestima tickets.rs, kao i na biletarnici mts Dvorane.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *