Blog
_MAR5735

Generacija 5 nastupom u mts Dvorani 8. decembra obeležava 45 godina karijere

Kao i većina njihovih kolega koji su ušli u istoriju jugoslovenskog rock’n’rolla i Generacija 5 obeležava ove godine jubilej – 45 godina karijere, 8. decembra u mts Dvorani.

„Dolazim za 5 minuta“ , „Najjači samo ostaju“ , „Ti samo budi dovoljno daleko“ , „Umoran od svega“ i „Povedi me u noć“ samo su neki od hitova koje će Generacija 5, zajedno sa svojim gostima, izvesti na jedinstvenom „unplugged“ (akustičnom) i „plugged“ (električnom) koncertu.

Grupa je pored fantastične karijere i pesama koje su obeležile prethodne decenije, poznata i po studijskom i koncertnom radu i saradnji sa našim najpoznatijim kompozitorima, pevačima i grupama – Kornelijem Kovačem, Oliverom Mandićem, Zdravkom Čolićem, Sladjanom Milošević, Viktorijom, Dadom Topićem, Bajagom, Željkom Bebekom, Kerberom, Divljim jagodama…

Generacija 5 je takođe komponovala i realizovala čuvenu numeru „Za milion godina“ u okviru jugoslovenskog Band Aid projekta „YU Rock misija“.

Sadašnju postavu benda čine: gitarista Dragan Jovanović – Krle, klavijaturista Dragoljub Ilić – Ilke, basista Miloš Stojisavljević – Cajger, bubnjar Boban – Bo Đorđević i pevač Miloš Bayat.

Ulaznice za koncert Generacije 5 mogu se nabaviti na blagajni MTS dvorane i svim prodajnim mestima Ticket Vision-a, kao i online na www.mtsdvorana.rs i www.tickets.rs.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *