Blog
2. Vanna (1)

Muzička diva Vanna vraća se 6. oktobra u BitefArtCafe

Renomirana regionalna muzička diva, Vanna spremna je da ponovo osvoji Beograd, najavljujući spektakularni koncert, 6. oktobra u BitefArtCafe klubu, obećavajući publici nezaboravno iskustvo.

Nakon uspešnog solističkog koncerta prošle godine, Vanna se vraća u Beograd sa moćnim nastupom koji obećava da će još jednom podsetiti zašto je smatrana jednim od najraskošnijih glasova na regionalnoj muzičkoj sceni.

Ovaj spektakl ne samo da obeležava Vannin izuzetan muzički opus, već nudi priliku da se uroni u različite faze njene karijere. Tokom koncertne večeri, publika će uživati u nezaboravnim hitovima, uključujući pesme iz vremena sa grupom ET, poput „Tek je 12 sati“ i „Molitva za mir“ , kao i one iz njene solo karijere „Ja imam snage za to“ , „Kao da me nema“ , „Ako je vrijedilo išta“Vanna će predstaviti i svoj najnoviji singl „Kriva nota“ , istražujući dublje emocije i refleksije.

Vrata kluba se otvaraju u 20:30h , a koncert počinje u 22:00h. Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Vision, kao i online, na sajtu www.tickets.rs.

Informacije i rezervacije: 063594294 & 063594054

Izvor: BitefArtCafe 

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *