Blog
Mile Kekin Fest foto Zoran Stojkovic 4

Mile Kekin trio stiže u Fest 9. decembra

Druženje sa Miletom Kekinom u Festu polako prelazi u tradiciju kojoj se raduju i on i njegova beogradska publika. Ovog puta nam dolazi sa svojim triom 9. decembra. Zajedno sa njim na bini će biti multiintrumentalisti Mark Mrakovčić na akustičnoj gitari i perkusijama i Danko Krznarić na klavijaturama i električnoj gitari.

„Mile Kekin Trio je poluakustični sastav sa kojim izvodim pesme iz svih perioda mog tridesetogodišnjeg autorskog rada. Publika će imati prilku da čuje pesme Hladnog piva kao i sa mojih samostalnih albuma ali i neke kompozicije koje će se naći na mom sledećem albumu“ , kaže Mile Kekin i dodaje: „Namera mi je da u manjim prostorima, u opuštenoj atmosferi sa manje decibela zabavim publiku ne samo svirkom već pogledom iza kulisa poznatih pesama, za one koje zanima zašto baš Njeno ime provlačim kroz rime, zašto baš Reno 4,  a ne recimo Mercedes ili Zastava 101 ili zašto sam napisao pesmu za Malu a ne za malog.“ 

Mile Kekin nedavno je objavio prvi singl i ilustrovani spot „Mala“ kao najavu svog novog albuma, koji trenutno priprema i pojaviće se na proleće 2023. godine. Frontmen benda Hladno pivo, koji je ove jeseni na neodređeno obustavio rad, započeo je novo poglavlje u samostalnoj karijeri pesmom i slikovnicom koja je direktno inspirisana njegovom desetogodišnjom ćerkom. Kekin kaže da je poruka njegove pesme da je „savršenost ne samo lažna nego i dosadna“. „Voleo bih da ova pesma, bilo kroz slikovnicu, bilo kroz stihove dopre do klinki i klinaca, koji su danas, puno više nego u moje vreme Pipi Duge Čarape, kroz društvene mreže, aplikacije i filtere lepote izložene pritisku da moraju u svakom trenutku izgledati savršeno“ , rekao je muzičar.

 Na koncertu u Festu, najavljuje Mile, moći će da se kupi i slikovnica „Mala“, ali i vinili i CD njegovog prethodnog albuma „Kuća bez krova“. 

 Veselim se koncertu kao i druženju za šankom nakon svirke!“, dodaje Kekin i poziva ljude željne dobrog raspoloženja i dobre svirke da dođu u klub Fest 9. decembra!  

 Ulaznice su u prodaji u klubu Fest po ceni od 1400 RSD. Na veče koncerta, ulaznice će koštati 1600 RSD.

Foto: Zoran Stojković/Fest Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *