Blog
Let 3

Let 3 koncertom u Novom Sadu započeo mini turneju po Srbiji

Čuveni riječki sastav Let 3 održao je koncert sinoć u Domu Kulture u Novom Sadu, u okviru svoje mini turneje po Srbiji. Večeras su u Beogradu, u Božidarcu, a u nedelju u Smederevskoj Palanci u Punk Rock Cafe-u.

Na šta prvo pomislite kada čujete za Let 3? Ja pomislim na neverovatno energičan i jedinstven nastup i odličan provod. Sinoć je tako i bilo. Nakon devet meseci, Letovci su ponovo u našem gradu i to je bio odličan razlog da petak veče provedemo u Domu Kulture. Oko 22.30 publika je počela da puni koncertni prostor, a pola sata kasnije, bend se popeo na binu i svirka je krenula.

„Drama“ , „Ero“ , „Vjeran pas“ , „Izađi mala“ … neke su od pesama koje su otvorile ovaj koncert. Publika je pevala svaki stih zajedno sa Prljom. „Kupačica“ , „Pokvarena žena“ , „Omađijaj me“ … ko što se kaže – hit za hitom….

Momci su, kao i uvek, imali originalne kostime, po čemu su jedinstveni i prepoznatljivi. Legende riječke alternativne scene, dragi su gosti Novog Sada i ovdašnje publike. Dokaz tome je sinoćni koncert.

„Dijete u vremenu“ pevao je svaki posetilac Doma Kulture i ova pesma izazvala je posebnu emociju. „Izgubljeni“ je jedan od njihovih najvećih hitova, i očekivano, ova pesma je ispraćena ogromnim aplauzom. Pevali su nam o Profesoru Jakovu i njegovom parfemu, a za kraj koncerta naravno najpoznatije pesme „Riječke p***e“ i „K****m u čelo“. 

Ipak, ovo nije bio kraj. Kao što smo već navikli, Mrle je održao svoj jedinstveni i genijalni solo nastup, nakon čega su mu se momci pridružili na bini i odsvirali još tri pesme za bis.

Letovci, hvala vam za dva sata fenomenalne svirke, druženja i uvek prijatnog ćaskanja nakon nastupa.

Fotografije i tekst: Marija Ćurčija
Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *