Blog
Mile Kekin Fest

Mile Kekin nastupa 21. jula u bašti kluba Fest

Poznati hrvatski muzičar Mile Kekin ponovo nastupa u Zemunu! Mileta i njegovu sjajnu ekipu slušaćemo 21. jula od 20h u bašti kluba Fest!

Mile Kekin nedavno je predstavio svoj novi album „Nježno đonom“. Kekinov prvi solo album nakon šest godina dočekan je sa oduševljenjem od strane publike i kritike. Sadrži 12 novih pesama koje odaju utisak mešavine rock, punk i pop zvuka.

Dugoočekivan i najavljivan, album „Nježno đonom“ zamišljen je kao skup pesama uz koje čovek može da zapeva, zapleše, nasmeje se ali i da se zamisli nad samim sobom. Nastao u periodu od 2020. do 2023. godine koje su ceo svet obeležile pandemijom, skoro dvogodišnjom sviračkom pauzom, pa i potresima, privatnim, poslovnim i bukvalnim, Mile album opisuje kao poletnijiji, optimističniji i vrckaviji od vremena u kojem je nastao. Baš u inat svemu tome, sve pesme pršte životnom energijom i humorom.

Novi album Mile je najpre najavio pesmom „Mala“ za koju je objavljena i istoimena slikovnica koju je velemajstorski naslikao Tomislav Torjanac. Nakon toga usledio je „Ratnik svjetla“ , pa paralelno s albumom i lyric video za „Guvernal“ a nedavno je sa albuma „Nježno đonom“ izdvojen i singl „Zubić vila“ , koja, iako razdragana i aranžmanski razigrana, sa sobom nosi snažnu društvenu poruku.

„Najzabavnija je to apokaliptična pesma ikad napisana, a mogli bismo je opisati kao lekovito blesavu kompoziciju o vremenu u kojem je moguće da se Donald Trump i Forrest Gump nađu u istoj strofi sa Zubić vilom, dok ih u stopu prati dragi Bog i vojska online hejtera“.

„Zubić vila“ je pesma koja je posebna po mnogočemu, a najviše po tome što se po prvi put na velikom ekranu u jednoj od glavnih uloga našla i jedanaestogodišnja Miša Kekin.

Album „Nježno đonom“ Mile Kekin promovisaće uživo u Zemunu 21. jula u bašti kluba Fest.

Ulaznice po ceni od 1500 RSD u prodaji su u klubu Fest i online na Gigstix.com: https://new.gigstix.com/…/mile-kekin-beograd-21-jul-2023/.

Foto: Fest promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *