Blog
Hari Mata Hari _ Marina Pesic (2)

Hari Mata Hari pevaće Beograđanima dva decembarska koncerta u MTS Dvorani

Nakon što je rasprodao prvi koncert zakazan za 16. decembar, Hari Mata Hari zapevaće Beograđanima i 27. decembra, kada će održati još jedan koncert u organizaciji MTS Dvorane.

Hari Mata Hari, koji je u svojoj karijeri održao preko 1000 koncerata, ove pažljivo pripremane zimske koncerte održaće ekskluzivno za Beograđane,  u gradu u kom je punio sve veće koncertne hale od Sava Centra do Beogradske Arene.

Uoči 33. nastupa u srpskoj prestonici, Hari ne krijući radost susreta sa ovdašnjom publikom poručuje: „Neopisivo je zadovoljstvo i veoma me raduje susret sa beogradskom publikom u gradu u kome sam održao 32 koncerta. Radujem se publici i interakciji sa njima, koja je oduvek u Beogradu, moram priznati, bila posebna. Draga publiko, vidimo se u toplom muzičkom zagrljaju 16. i 27. decembra“.

Hari Mata Hari tokom svoje višedecenijske karijere, koja datira još od 1985. godine, prodao je oko pet miliona albuma, a njegove pesme su među najpoznatijim baladama u bivšoj Jugoslaviji. Vlasnik je 15 studijskih albuma, kao i brojnih kompilacija.

Prodaja karata za drugi koncert je na blagajni MTS Dvorane i putem Tickets.rs.

Fotografije: Marina Pešić/MTS Dvorana Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *