Blog
Goblini Sajam BG (2)

Goblini objavili spot za pesmu “Far Away” i najavili specijalne goste na koncertu u Domu Omladine Beograda 4.12.

Nakon što je koncert zakazan za 3. decembar rasprodat, Goblini su zakazali još jedno druženje sa publikom i to već sutradan, 4. decembra (ponedeljak). Biće to sjajna prilika da još jednom čujemo vanvremenske hitove benda koji je obeležio muziku devedesetih godina. Njihovi albumi objavljeni u to vreme, “Goblini”, “Istinite price I deo”, “U magnovenju” i “Re Contra” danas čine antologiju domaće rok scene.

Naravno, ni albumi “iz novog milenijuma”, povratnički, “Roba sa greškom” i “Jednina” ni malo ne zaostaju za svojim prethodnicima. Naprotiv, “Deca iz komšiluka”, “U odbrani zla”, “Splet oklnosti”, “Ti si taj”, “Mirno more” su već uveliko “izborile” status i našle put do ušiju ali i srca, kako starih tako i novih fanova.

Goblini poručuju: “Bliže nam se novogodišnji praznici. Pozivamo vas na prednovogodišnju žurku. Obećavamo vam koncerte koje ćete pamtiti!”

Kao specijalni gosti Golubu i ekipi će se na bini, u ponedeljak 4. decembra, pridružiti njihovi “saborci” iz devedesetih – Aca Seltik i Dejan Lalić Lale iz grupe Orthodox Celts.

Ulaznice su u prodaji na svim prodajnim mestima tickets.rs

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *