Blog
Eros promo

EROS RAMACOTI: Koncert u Beogradu biće i način i prilika da ponovo zagrlim srpsku publiku

Italijanski pop – rok muzičar, pevač i tekstopisac, Eros Ramacoti, svoj veliki povratak obeležava novim albumom “Battito Infinito”, istoimenom svetskom turnejom i grandioznim koncertom 21.4.2023. godine od 21h u Štark Areni u organizaciji Hype produkcije.

Ovaj virtuozni kantautor koji obara rekorde u svojoj tridesetpetogodišnjoj karijeri, prodao je 70 miliona ploča, beleži preko 2 biliona strimova širom sveta i dalje nastavlja u velikom stilu. Za svoje obožavaoce širom sveta, pripremio je novi album pod nazivom “Battito Infinito” koji je izašao 16. septembra 2022. godine.

Zadivljujuća avantura, svetska turneja pod nazivom “Battito Infinito” počela je septembra 2022. i trajaće do maja 2023. a maestralni Eros Ramacoti posetiće mnoge svetske gradove i sa svojom armijom fanova krenuti na pravo muzičko putovanje. Spisak svih gradova u kojima će se koncerti realizovati možete pogledati oficijalnom veb – sajtu Erosa Ramacotija www.ramazzotti.com.

Italijanski virtuoz sa velikiom elanom priprema i očekuje koncert u Beogradu, a srpskoj publici je emotivno poručio: “Bilo je veoma uzbudljivo, vratiti se na scenu, započeti turneju i konačno dopreti do celog sveta nakon teškog vremena kroz koje smo svi prišli. Koncert u Beogradu biće neizostavan i nezaboravan šou ali i način i prilika da ponovo zagrlim srpsku publiku koju nisam video od 2019. godine, a koja me podržava svih ovih godina.”

Ulaznice su dostupne na Ticket Vision prodajnim mestima kao i onlajn na tickets.rs.

Foto: Promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *