Blog
Električni orgazam 2

Električni orgazam stiže u Niš 10. septembra

Nakon veoma uspešne festivalske sezone tokom koje su nastupali na najvećim binama regiona, legendarni „Električni orgazam“ dolazi u Niš da održi veliki, dugoočekivani celovečernji koncert. Koncert će biti održan u subotu, 10. septembra u Banovini, jednom od najlepših koncertnih prostora u gradu, a početak koncerta je najavljen za 21 sat.

Legendarni bend će u Nišu nastupiti u okviru velike turneje kojom proslavlja 42 godine postojanja, a niški koncert će biti jedan od retkih samostalnih koncerata „Orgazma“ ovog leta, prava rokenrol poslastica za sve iskrene ljubitelje pravog rok zvuka. S obzirom na to da se ove godine navršava i 40 godina od izlaska kultnog albuma „Lišće prekriva Lisabon“, bend će publiku iznenaditi i nekim pesmama sa tog albuma koje dugo nisu izvođene uživo, ali sa repertoara neće izostati ni svi oni antologijski hitovi iz 42 godine duge karijere „Orgazma“.

Ulaznice po pretprodajnoj ceni od 1300 rsd mogu se kupiti u pivnici “Nemir” (Učitelj Tasina 17), Vintage Shop-u (Davidova 9), knjižarama Vulkan (Forum, Delta, Roda), na svim prodajnim mestima Gigstixa, kao i onlajn putem linka: http://www.gigstix.com/sve-ulaznice/6-koncerti/3769-elektricni-orgazam-22

Cena ulaznice na dan koncerta biće 1500 rsd. Ulaznice kupljene za koncert koji je 2020. godine trebalo da bude održan u Feedbacku, ali je odložen zbog pandemije, važiće za ovaj koncert bez prepravke.

Fotografije: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *