Blog
Crvena Jabuka Opatija

Crvena Jabuka priprema veliki letnji koncert u Opatiji

U okviru letnje turneje na opatijskoj pozornici, jednoj od najlepših i najatraktivnijih na Mediteranu, 1. jula nastupiće Crvena Jabuka.

Jedan od najdugovečnijih bendova na ovim prostorima, koji je odavno stekao status kultnog benda, nakon prepune zagrebačke Arene i koncerta za Dan zaljubljenih – „Tamo gdje ljubav počinje“ , te velike američko-kanadske turneje „Od srca do srca“ , u sklopu letne turneje 1. jula dolazi i na predivnu Letnju pozornicu u Opatiji.

„Stižu me sjećanja“ , „To mi radi“ , „Nekako s proljeća“ , „Volio bih da si tu“ , „Tuga, ti i ja“ , „Ne dam da ovaj osjećaj ode“ , „Sanjam te“… samo su neki od najvećih, bezvremenskih hitova ovog legendarnog banda, uz koje su stasale, ali i zaljubljivale se mnoge generacije, a u kojima će imati prilike uživati i publika u Opatiji. Biće to sjajna prilika za retrospektivu jedne muzičke karijere, duge skoro četiri decenije.

Letnja noć, najlepše ljubavne pesme i jedna od najatraktivnijih pozornica na Mediteranu, razlozi su zbog kojih je ovaj koncert jedan od najiščekivanijih letnjih koncerata, za koji ulaznice možete pronaći putem linka: https://www.entrio.hr/event/crvena-jabuka-u-opatiji-14269

Foto: Promo / Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *