Blog
Boris Novkovic

Boris Novković održaće dugoočekivani koncert u Beogradu 19. novembra u mts Dvorani

Boris Novković će, posle nekoliko godina pauze, ponovo zasvirati pred beogradskom publikom 19.novembra u 20h i time obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke“.

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a prošle godine je objavio album „Gori ulica“.  Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

Uoči dugoočekivanog susreta s beogradskom publikom, Novković poručuje da su se njegova iskustva sa ovdašnjom publikom oduvek zasnivala na uzajamnim emocijama ljubavi i poštovanju:

“ Tako je od samih početaka moje karijere, gdje sam od Beograda dobio bezrezervnu podršku publike i medija, pa do godina i desetljeća moje karijere ispunjenih mnogim koncertima sjajne energije i sinergije između beogradske publike i mene. Iako je uslijedila jedna pauza od nekoliko godina, niti jednog trenutka nisam sumnjao da ćemo se opet sresti u još boljem raspoloženju i izdanju, tako da se neizmjerno veselim što ćemo ukrstiti ovu pozitivnu nagomilanu energiju i napraviti koncert za pamćenje kroz koji ćemo proputovati kroz sve faze i pjesme moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pjesama. Vidimo se 18.11., puni energije, ljubavi i rokenrola„, ističe poznati muzičar.

Boris Novković važi za prepoznatljiv vokal, a za njega se vežu pop-rok zvuk, energičnost, ljubavna tematika, a  koji su zajedno recept za uspeh i dugotrajnost.

Publika željna energije i rokenrola imaće 19. novembra priliku da uživa u hitovima poput „Kuda idu izgubljene djevojke“ , „Jači i od sudbine“ , „Daleko“ , „U dobru i zlu“ , „Dok svira radio“ , „Eloiz“ , “Vukovi umiru sami “.

Karte za koncert su u prodaji na blagajni mts Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Foto: mts Dvorana promo/ Raul Brzić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *