Blog
Pero Defformero (1)

Beogradska promocija novog albuma benda Pero Defformero ovog četvrtka u Multimedia Music Record Store

Grupa Pero Defformero i diskografska kuća Multimedia Music pozivaju vas na promociju albuma „Muzika za ljude bez prijatelja“ – u četvrtak, 28. septembra od 18h u Multimedia Music Record Store (Sremska 2).

O izdanju „Muzika za ljude bez prijatelja“ tom prilikom će govoriti članovi benda, direktor diskografske kuće Multimedia Music Rodoljub Stojanović, kao i muzičar i prijatelj benda Aleksandar Milčev. Na promociji će izdanje biti dostupno po promotivnoj ceni, a fanovima će biti dostupan i merch koji su Deformerosi i Multimedia Music pripremili!

Pero Defformero ovih dana proslavljaju veliki jubilej – 30 godina postojanja i rada. U to ime su objavili i svoj četvrti studijski album. Album „Muzika za ljude bez prijatelja“ grupe Pero Defformero objavljen je 4. septembra kao digitalno i fizičko CD izdanje za diskografsku kuću Multimedia Music. Na novom albumu nalazi se ukupno deset pesama čiju produkciju potpisuje Piknik studio, renomiranog producenta Gospodina Bandara, sa kojim je bend i ranije uspešno sarađivao.

Verujemo da već uživate u novim pesmama intergalaktičke atrakcije, super-grupe iz četvrte dimenzije, hrabrih čuvara plamena 1G mreže i fiksne telefonije, u trećoj dimenziji poznatijih kao Pero Defformero, a uskoro ćete imati prilike da se sa njihovim novim izdanjem i bliže upoznate!

Povodom ovih značajnih događaja za bend, Pero Defformeri su odlučili i da održe ekskluzivan klupski koncert u Zappa bazi (Beton hala, Bulevar vojvode Bojovića 30a), u subotu 7. oktobra u 21h.

Na njemu će promovisati svoj novi album „Muzika za ljude bez prijatelja”, a ostatak repertoara će činiti najznačajnije pesme iz svih perioda njihove karijere!

Fotografije: Marina Pešić / Promo

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *