Blog
Jurica Pađen (2)

VEČE IZUZETNIH DŽENTLMENA: Jurica Pađen i Aerodrom sa prijateljima 10. aprila u MTS Dvorani

„Rokenrol džentlmeni“ – legendarni pevač i gitarista Jurica Pađen sa grupom Aerodrom nastupiće prvi put u MTS Dvorani 10. aprila 2024. godine. Naime, Pađen će posle dugog niza godina održati samostalni koncert u Beogradu, a u tome će njemu i bendu pomoći prijatelji iz izuzetne „rokenrol lige“.

Za sada potvrđeni gosti ovog ekskluzivnog koncerta su: Vlado Kalember (Srebrna krila), Neno Belan (Đavoli), Gobac (Psihomodo pop), Gile (Električni orgazam) i Saša Antić (TBF) i otpevaće neke od najvećih hitova iz bogate Pađenove autorske karijere, a na koncertu se očekuju i još neka imena regionalne pop rok scene.

Pevaće se desete aprilske večeri hitovi koje i dan danas slušamo po domaćim radio stanicama, a znaju ih sve generacije: Fratelo” , Obična ljubavna pesma, Digni me visoko, Stavi pravu stvar na pravo mesto, Što si u kavu stavila, 24 sataDivljakuša, Kad misli mi vrludaju, Dobro se zabavljaj, Otkazani let...kao i mnogi drugi hitovi iz višedecenijskog opusa poznatog muzičara.

Podsetimo, Jurica Pađen ima jednu od najkompletnijih autorskih i sviračkih karijera na ovim prostorima. Od Grupe 220,  preko Parnog Valjka, Aerodroma, Azre do super grupe 4 Asa.

Pađen i bend i dalje aktivno sviraju, a njihova svirka se ocenjuje kao „jako moćna i pod jakim energetskim nabojem“.

Kupovina karata na mtsdvorana.rs i na blagajni MTS Dvorane.

Fotografije: Marina Pešić / MTS Dvorana promo

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *