Blog
RadeS_201

Preostao mali broj ulaznica za koncert Šerbedžije 17. juna u Botaničkoj bašti

Rade Šerbedžija i Zapadni kolodvor bend će u petak 17. juna od 20h u Botaničkoj bašti po drugi put održati koncert u ovom prostoru, uz specijalno iznenađenje za publiku.

Ulaznice za sedeća mesta su rasprodate, a u prodaji je ostao još mali broj karata za stajanje, koje se mogu kupiti na blagajni Botaničke bašte i preko online servisa tickets.rs. Na prostoru za stajanje će biti postavljeni barski stolovi, a ulaz za posetioce je iz Takovske ulice.

Na koncertu će kao specijalni gosti nastupiti i Nina Savić sa ćerkama Jovanom (17) i Katarinom (12), koje je Šerbedžija, šetajući Skadarlijom, čuo kako sviraju i pevaju francuske šansone i oduševljen njihovim izvođenjem pozvao ih da gostuju na njegovom koncertu.

Na koncertu „Ne okreći se sine“, koji nosi naziv po njegovom poslednjem albumu, Šerbedžija će izvoditi svoje velike hitove poput “Barbara”, “Protuletje se otpira”, “Meni se dušo od tebe ne rastaje”, “Ni u tvome srcu”, “Poleti ptico”, “Povratak ratnika”, “Tvoje nježne godine”, “Ne daj se Ines”, “Filipa Kljajića 32”, ali i nezaboravne pesme Arsena Dedića, Kemala Montena, Džonija Štulića, Miše Kovača i drugih kolega sa kojima je sarađivao.

Prostor ispred Staklene bašte će 17. juna biti prepun, a atmosfera koju će Šerbedžija sa svojim bendom i gostima stvoriti u tom predivnom ambijentu ne može se osetiti ni na jednom drugom mestu.

Fotografija: Ivan Urošević

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *