Blog
Opća opasnost

Predstavljen program 7. Slavonija Festa – CMC 200

Ovogodišnji festival pop i rock muzike Slavonija Fest – CMC 200 vraća se 25. i 26. avgusta u Slavonski Brod. Najznačajnija istorijska građevina Brodsko-posavske županije, Tvrđava Brod u samom centru grada, ugostiće brojne muzičare, a na letnju pozornicu staće i neka od najznačajnijih imena regionalne pop i rock muzičke scene.

Na press konferenciji koja se održala u bašti Croatia Recordsa predstavljeni su ovogodišnji izvođači i program Slavonija Festa – CMC 200 2023. Raspored i aktivnosti koje čekaju sve one koji će zadnji vikend avgusta biti u Slavonskom Brodu predstavili su direktorka TZ Slavonskog Broda Biljana Lončarić, kreativna direktorka Croatia Recordsa Nikolina Mazalin, direktor CMC televizije Mario Kovač i voditelj festivala, Dalibor Petko.

Na festivalu će u subotu 26. avgusta nastupiti Davorin i Bogovići, Komuna, LES, Nela, Reanimatori, The Splitters i Zed Mitchell. Ovogodišnji headlineri Električni orgazam, Opća Opasnost i Zaprešić Boys spremaju nezaboravni spektakl na Tvrđavi Brod.

Organizatori su najavili da će se na prvi festivalski dan, u petak 25. avgusta, održati nezaboravna CMC žurka na kojoj će nastupiti Boris Novković, Chosque, Mejaši, Vigor i Željko Bebek.

Izvor: cmc.com.hr

Fotografije: Marina Pešić (CMC Festival promo)

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *