Blog
Gitarijada

Otvoren konkurs za učešće na 57. Zaječarskoj Gitarijadi

Otvoren je konkurs za učešće na 57. Gitarijadi u Zaječaru, a pravo na prijavu imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje.

Prijave za učešće na konkursu podnose se isključivo elektronskim putem – popunjavanjem obrasca na zvaničnom sajtu Gitarijadewww.gitarijada.rs

Uz obrazac prijave neophodno je priložiti: snimke dve autorske kompozicije u ukupnom trajanju do 10 minuta (mp3/wma/acc), tekstove kompozicija na maternjem jeziku, spisak članova benda sa kontaktima, kratku biografiju i fotografiju benda (jpg). Bendovi su u obavezi da u prijavi posebno označe kompoziciju koja će biti objavljena na Youtube kanalu Gitarijade

Nepotpune i neblagovremene prijave, kao i prijave koje nisu u skladu sa uslovima Konkursa, neće se razmatrati. Rok za podnošenje prijava je do 22. jula 2024. godine. Organizator Gitarijade zadržava pravo produženja roka za prijavu.

Lista prijavljenih bendova koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa biće objavljena na zvaničnom sajtu Gitarijade. Među prijavljenim bendovima koji ispunjavaju uslove iz ovog konkursa izvršiće se izbor 10 bendova koji će se takmičiti na Gitarijadi u Zaječaru u dva polufinala 29. i 30. avgusta, dok će se finale održati  31. avgusta 2024. godine.

O izboru bendova odlučiće Stručni žiri od tri člana koji će obrazovati organizator Gitarijade.

Foto: Promo

Izvor: www.gitarijada.rs

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *