Blog
Samir Ceric KovacevicSamirCK_20230617_R62_3042

Brundanje 2024: Craft, Rock & Street Food i zabava u Zagrebu od sumraka do kasno u noć

Glavna proslava 30. rođendana Pivare Medvedgrad stiže u velikom stilu 5. i 6. jula u dvorište pivare! Pripremite se za dobar provod jer Huzjanova 36 u Zagrebu postaje epicentar muzike, finog craft piva i sočnog street fooda. Uz najveća imena hrvatske rock scene sa sigurnošću se može reći da se ovogodišnje Brundanje pretvorilo u najjači rock festival u Hrvatskoj i to onaj koji ima super festivalsku cenu craft piva od 3 €!

Rock eksplozija u petak kreće u 20 sati uz Jonathan, koji stiže s novim albumom i obećava još veći spektakl nego ranije. Slede legendarni Goran Bare i Majke koji će kroz emotivne tekstove otpevati pesme koje gađaju u srca. Veče zatvara Let 3, poznat po svom izazivanju tabua, rušenju granica i provokativnim tekstovima.

Foto: Marina Pešić

Subota donosi još eksplozivniji lineup. Savršeni Marginalci startuju u 19 sati: Suba, Zoki, Šoki iz Hladnog Piva i Krmpa iz Deafness By Noize vratiće nas na početke Hladnog Piva sa izvođenjem pesama sa prva tri albuma. Slede Kojoti – legendarni domaći blues rockeri, a zatim će vas u neka davna vremena vratiti Jura Stublić & Film. Veče i Brundanje kulminiraće nastupom grupe Pips Chips & Videoclips, koja će vas sigurno naterati da pevate sa njima.

Foto: Marina Pešić

Osim uz vrhunsku muziku, pivaru ćete moći iskusiti na još nekoliko načina: kroz istorijski obilazak pivare provešće vas Purgerica aka Grička veštica, a žeđ ćete moći ugasiti birajući između više od 10 vrsta Medvedgrad piva. Premijerno ćete upoznati Fantom 42, mountain IPA-u i Četiri dečka, session lager, treće pivo u seriji od pet piva koja pričaju Medvedgrad priču povodom 30. godišnjice. Odlična vest je da je cena baš svih piva u ponudi 3 €, a osim širokog izbora piva u ponudi vas očekuju i kokteli. Vrhunski street food zadovoljiće svačije nepce. Picnicova ekipa stiže sa mora već drugi put baš kao i M Brothers sa svojom ponudom burgera. Fidel Gastro poznati je zagrebački restoran, a kako se snalaze u street food verziji otkrićemo na Brundanju. Ovogodišnje otkriće s Pizza festivala svakako je Zagyland pizza koja takođe stiže u dvorište pivare, a nakon slanog dolazi slatko i to kakvo – Ferdinand knedle – kad probate jednu doći ćete po još!

Foto: Samir Cerić Kovačević

Plaćanje na Brundanju biće isključivo cashless, svim karticama. Parking je osiguran, ali broj mesta je ograničen pa sugerišemo da dođete nešto ranije. Ulaz se otvara od 17 h. Okupite svoje prijatelje i dođite u dvorište Pivare Medvedgrad 5. i 6. jula 2024., u metropolu hrvatskog rocka, jer ovo je vikend koji se ne propušta! Nabavite svoje ulaznice na vreme, dostupne su na entrio.hr, a sve novosti pratite na sajtu: https://pivovara-medvedgrad.hr/

Foto: Samir Cerić Kovačević / Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *