Blog
motofest 2024 - 1920x950

MOTO FEST BANJALUKA 2024: „Live, Ride & Respect!“

Sedmi po redu Moto Fest, Banjaluka 2024, pod sloganom „Live, Ride & Respect!“ biće održan od 30. maja do 01. juna na banjalučkoj tvrđavi Kastel. Život i vožnja po svojim pravilima, Old School vrednosti i nepisani bajkerski kod. Na prvom mestu za sve istinske ljubitelje dvotočkaša je uvek poštovanje i čast! Zato ove godine, Moto Fest ponosno vozi pod parolom: Live, Ride & Respect!

Trodnevna moto avantura i ove godine okupiće ljubitelje dvotočkaša iz zemlje, regije i sveta, koji će tokom tri dana biti u prilici da uživaju u bogatom i raznovrsnom programu ovog događaja.

Najveći moto sajam u regiji, nastupi 16 vatrenih bendova koji će „zapaliti“ atmosferu na glavnoj bini, humanitarna tombola, dečiji Moto Fest, stunt show program, moto defile banjalučkim ulicama, promocije i edukacije o bezbednosti motociklista u saobraćaju, samo su dio bogatog programa koji nas u narednoj godini, krajem maja očekuje na Moto Festu, Banjaluka.

Organizator ovog događaja Moto klub Stršljen iz Banjaluke, program realizuje sa ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posećuju ovaj događaj. U godinama koje su iza nas, Banjaluka je zahvaljujući Moto Festu postala prepoznata kao destinacija privlačna za bajkere, koji su osim za vreme trajanja događaja sve češći posetioci ovog grada i okoline. U nameri i želji da Banjaluka bude ucrtana kao obavezna destinacija na moto rutama bajkera širom svijeta, MK Stršljen nastavlja sa svojim programskim i promotivnim aktivnostima kroz „Moto Fest, Banjaluka“.

Uskoro će biti poznati svi detalji programa za narednu godinu. Sve novosti i informacije biće dostupne na zaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com

MK Stršljen svim bajkerima i posetiocima Moto Festa, želi srećne i uspešne predstojeće praznike!

Foto: Promo/Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *