Blog
Manu-Chao-KG-cover

Manu Chao 5. septembra u Kragujevcu

Planetarno popularni muzičar Manu Chao održaće akustični koncert 5. septembra u Zastavinoj bašti u Kragujevcu, u organizaciji koncertne agencije Long Play. Biće to njegov jedini nastup u Srbiji u sklopu evropske tuneje. Ambijent Zastavine bašte, uz neposredan, direktan kontakt sa publikom, zasigurno će pogodovati i uticati na stvaranje jedinstvene atmosfere.

Na repertoaru se mogu očekivati, u specifičnim, intimnijim aranžmanima, najpoznatije pesme iz svih faza njegove karijere: „Mala Vida“ , „King Kong Five“ , „Me Gustas Tu“ , „Clandestino“ , „Bongo Bong“… World music legenda se na bini nikada ne štedi, na bis neretko izlazi sve dok publika to želi, te se i u Kragujevcu može očekivati duga, razigrana i raspevana noć. Značajan deo koncerta će i ovoga puta, zasigurno, činiti vrhunske improvizacije.

Manu Chao je autentična pojava na svetskoj sceni. Usled svog mešanog porekla i muzike koju stvara, postao je jedan od najistaknutijih reprezenata multikulturalnog društva, ali i žestok kritičar globalizacije.

Ulaznice za  accoustic koncert u Zastavinoj bašti u Kragujevcu puštene su u prodaju preko mreže Tickets.rs po jedinstvenoj ceni od  3.000 dinara. Broj ulaznica je ograničen.

Foto: Klelia Renesi (Long Play promo)

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *