Blog
ni (1)

“Idu godine” – nova pesma i spot benda Ničim izazvan

Bend Ničim izazvan je objavio novu pesmu i spot “Idu godine”, a prvih 10 godina njihovog zajedničkog rada je proteklo u stvaranju muzike koja nije žanrovski ograničena. Tokom ove godine, kada i proslavljaju prvu deceniju, bili su posebno inspirisani da bi sa svojom publikom proslavili jubilej na velikom koncertu 15. oktobra u MTS Dvorani, pa je nova pesma još jedna u nizu ovogodišnjih noviteta.

“Bili smo vredni i posle četiri pesme, koje su izašle u junu, izdajemo novi singl “Idu godine”. Singl izlazi u susret našim koncertima kojima obeležavamo deseti rođendan. Ja sam autor muzike, a tekst potpisujem zajedno sa Borisom. On je i autor spota koji prati ovaj singl.” rekao frontmen Bojan Gluvajić.

Nova pesma je realizovana pod producetskom palicom Đanija Pervana, a snimana je u studijima u Mostaru i Beogradu, dok je master urađen u Londonu. Na snimanju pesme, stalnoj postavci benda pridružio se i gudački trio Grande Strings, kao i prateći vokali. I na koncertu u MTS Dvorani će se bendu pridružiti brojni muzičari, kako bi u posebnim aranžmanima izveli sve svoje hitove.

Bend Ničim izazvan je u svom desetogodišnjem opusu snimio oko 40 pesama, tako da će publika 15. oktobra prisustvovati najvećem, najlepšem i najiščekivanijem koncertu do sada!

Foto: Marina Pešić

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *