Blog
Boris Novković Foto 2 Raul Brzić Moja Djevojka

Boris Novković koncertima u Novom Sadu i Beogradu proslavlja jubilej

Boris Novković će posle nekoliko godina pauze ponovo zasvirati pred novosadskom i beogradskom publikom 17. novembra u Domu Kulture u Novom Sadu i 19. novembra u MTS Dvorani. Ovim koncertima Boris će obeležiti jubilej 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke.“

Uoči ovih nastupa, publici koja ga verno isčekuje poručuje: „Veseli me da se nakon dosta vremena ponovo sastanem sa novosadskom i beogradskom publikom, gde je taj odnos zasnovan na uzajamnoj ljubavi i velikoj podršci pre svega koju sam dobio od  Beograda na početku i nastavilo se tokom moje čitave karijere. Očekujem eskploziju energije, divne koncerte, da prođemo kroz sva sećanja i romantiku sa mojih početaka, ali i da čujemo neke nove pesme. Pripreme teku dobro i bend i ja štelujemo dobru energiju i jedva čekamo da izađemo pred publiku“.

U svoju diskografiju je upisao 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a prošle godine je objavio album „Gori ulica“. 

Jedan je od najuspešnijih i najpopularnijih regionalnih kantautora, čiji su albumi prodavani u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

Kako kaže, na koncertu će proći kroz sve faze svoje karijere i podsetiti se mnogih bezvremenih hitova zajedno sa svojom publikom: „Čućete  pesme iz svih razdoblja moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pesama. Vidimo se 17. i 19. novembra puni energije, ljubavi i rokenrola“ , jasan je Novković.

Karte za koncert u MTS Dvorani su u prodaji na blagajni Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.

Za koncert u Novom Sadu, karte možete nabaviti na svim prodajnim mestima GIGSTIX.

Foto: Raul Brzić

 

Share this story:

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *